Zoeken:
 

Badkamer

U heeft bepaalde wensen met uw huidige badkamer, u wilt een aantal onderdelen vervangen of wilt u toch een hele nieuwe badkamer? Wat de wensen ook zijn, wanneer u het uit gaat besteden aan Bouwfirma.nl dan zijn er volop mogelijkheden. U kunt gewoon doorgaan met uw dagelijkse leven en werkzaamheden en onze medewerkers gaan voor u aan de slag. Voordat wij aan de slag gaan zullen wij stapsgewijs met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en u vertelt wat uw wensen daarin zijn. Aan de hand daarvan worden er tekeningen en afspraken met u gemaakt. U weet dus vooraf precies waar dat u aan toe bent en u komt niet voor vervelende verrassingen te staan. Bij ons kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook daarvoor staan wij  voor u klaar.

Nieuwe badkamer

De keuze is gemaakt, u wilt een nieuwe badkamer. Dit is een moment waar u misschien al langere tijd naar uit heeft gekeken, maar nu is het dan zover. Het is van belang dat u nu te weten gaat komen wat er allemaal mogelijk is. Daarvoor kunnen onze medewerkers altijd bij u thuis komen en dan kunnen zij met u mee kijken. Qua kleuren en materialen kunt u natuurlijk alles zelf aangeven, maar het gaat ook over de afvoer en de aansluitingen en daarvoor kan er altijd een loodgieter meekomen. Wij werken nauw samen met andere professionals en daardoor kunnen wij in korte tijd een nieuwe badkamer plaatsen bij u.

Badkamer aanpassen

Het aanpassen van de badkamer kan een hele klus zijn. Misschien wilt u nieuwe tegels of een heel nieuw bad of een douche. Het renoveren van de badkamer kunt u zonder zorgen uitbesteden aan Bouwfirma.nl. Wij staan voor u klaar en het wordt geheel naar wens gemaakt. Wij vragen daarom van tevoren goed aan u wat de wensen zijn en maken een tekening. Aan de hand daarvan kunnen wij de kosten berekenen en weet u dus ook precies waar dat u aan toe bent. Geen zorgen meer voor u, want vanaf nu kunt u de badkamer laten renoveren door onze ervaren en vakkundige medewerkers.

Contact opnemen met Bouwfirma.nl

Renovatie van een nieuwe badkamer of een aanpassing daarin? Wij staan klaar om deze werkzaamheden voor u te verrichten. Tevens leveren wij het sanitair, maar ook de wand-en vloertegels staan tot onze beschikking. Daarom kunnen wij u nu goed van dienst zijn. Heeft u vragen over uw badkamer: wij verzorgen het voor u! U kunt nu het beste contact opnemen met Bouwfirma.nl, dan weet u namelijk echt wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wilt u een vrijblijvende offerte? Bel ons op 06-26020293 en dan vertellen wij u tot in detail waar u aan toe bent. Geen zorgen voor u, wij nemen alles van u over en dan kunt u over een tijdje zorgeloos van uw badkamer genieten!

Comments are closed.